شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است

آیت‌الله سعیدی: نخبگان و مدیران موظف به اجرای هفت تکلیف رهبر معظم انقلاب هستند

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت گفت: همه مردم ایران و به ویژه نخبگان و مدیران وظیفه دارند برای عملی کردن تکالیفی که مقام معظم رهبری مشخص کردند با تمام توان تلاش کنند و اهداف و نقشه‌های دشمنان را از بین ببرند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۸۴۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سیدمحمد سعیدی امروز در دیدار رئیس و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی قم که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای اقتدار و به ویژه شهید طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: شهدا چراغ راه بشریت و امت اسلامی هستند و ما وظیفه داریم نگذاریم این چراغ هدایت کم فروغ و خاموش شود.

وی با بیان اینکه باید با برنامه‌ریزی دقیق از این فرصت‌ها استفاده کرده تا مسیر شهدا روزبه‌روز گسترده‌تر و این چراغ شعله‌ورتر بماند، افزود: تعابیر مقام معظم رهبری در پیام چهلمین روز شهدای اقتدار بسیار مهم و راه گشاست و نشان دهنده این است که باید بیش از گذشته به سلاح علم مجهز شویم و با نشاط روز افزودن مسیر پیشرفت را طی نماییم.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت تأکید کرد: فضای جهاد و شهادت یک فضای پرانگیزه و حاوی پیام های مختلف است که نباید از این فرصت و این فضا غافل شد؛ چراکه دشمن برای اینگونه فضاها برنامه‌ریزی دارد و تلاش می کند از این فضا به نفع خود بهره‌برداری کند.

آیت الله سعیدی یادآور شد: برنامه‌ریزی و طرح‌ریزی برای انتقال پیام شهدا در فضای دانشگاه‌ها و در میان دانشجویان بسیار مهم است و باید با دقت و ظرافت بالایی این پیام‌ها مخابره و نهادینه شود.

وی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری در پیامی که به مناسبت چهلم شهدای اقتدار به ملت ایران دادند، هفت تکلیف راهبردی را مشخص و معین کردند که همه مردم ایران و بویژه نخبگان و مدیران وظیفه دارند برای عملی کردن این تکالیف با تمام توان تلاش کنند و اهداف و نقشه‌های دشمنان را از بین ببرند.

امام جمعه قم تأکید کرد: امروز هدف اصلی باید تمرکز بر اتحاد و انسجام ملی، تقویت بنیه‌های علمی و نظامی، تقویت امنیت ملی و حفظ شور و شعور انقلابی باشد./همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار